Friday, February 1, 2008

TRI LIBIDALNA POLUBOGA koja će uzdrmati vaš svet! Erotski apoloni srpske muzike!

Pevač Nevernih Beba

Amerika ima Igi Popa, Srbija ima njega.
On = Erotika.
Seksualnost je njegovo drugo ime. On voli da zagrize duboko u libido svojih nevernih be
bica, koje galopiraju oko njega kao konji na hipodromu sexy erotike. On više nije čovek, on je pastuv erotskog uzbuđenja, on se nikad ne spušta, on je uvek neodoljiv kao neka visoka, mršava sexy zver. Da li možete da zamislite, da on u mladosti uopšte nije važio za dobrog frajera i privlačnog sexy muškarca? Ali to je sada prošlost. Ako je njegova mladost ajvar, njegova sadašnjost je kavijar, a njegova budućnost je avokado erotike preliven medom i hrskavim bademčićima strasti.

David Đorđe

Svetac sexa, grešnik slasti, arhiđakon manastirskog rok petinga. Pored njega žene doživljavaju ono najbolje što može u erotskom i religijskom smislu, njegovo seme po eakulaciji postaje relikvija! Vreo kao usijani Fender, hladan kao viski s ledom - Đorđe Đoka David!

Neša Galija


U
vek nov i sexy, iskren i erotičan, originalan i seksualno vreo. Veliki talenat u domenu erotskog i seksualnog. Ponekad se žali da je teret celog njegovog sexy libida na njegovim leđima. Lako se umara, ali kad njegov erotski naboj dostigne sexy usijanje, njegova galija zaplovi pravoslavnim morem seksualnog zadovoljstva i erotike.

1 comment:

Anonymous said...

"seksualno vreo... sexy erotika, pastuv erotskog uzbuđenja... avokado erotike preliven medom i hrskavim bademčićima strasti... " ima li kraja!?!??!? HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAH dzizs, this is so funny it can't be healthy!