Wednesday, February 13, 2008

DOZVOLITE SEBI KOSOVO!


Ljudi u Beogradu su prosto poludeli za Kosovom koje je postalo pravi hit među urbanim Beograđanima! Gde god da odete: na splavove, u klubove, u Maxi ili na ulice, gomile starih i mladih Beograđana su zahvaćeni Kosovo - manijom!
U porodilištima sve je više muških i ženskih (i onih drugih) beba koje dobijaju ime Kosovo! Na taj način, kolektivno nesvesno srpskog naroda, kaže naš stručni saradnik I politički analitičar
Đorđe Vukadinović, pokušava zauvek da zadrži Kosovo za sebe, u sebi i u odnosu na sebe, uprkos svim rezolucijama i rigidnim pravilima koje veštački nameće međunarodna javnost. Možda i možemo da se izborimo sa pravilima, ali ne možemo protiv svojih najdubljih i najiskrenijih osećanja!
U studijima za tetoviranje sve je više "Kosovo" tetovaža I pirsinga, domaće robna marka "Zekstra" je u februaru ove godine najavila specijalnu modnu liniju za mlade "Kosovo - forward" pod sloganom -"Za one koji opstaju" koja je na preliminarnim istraživanjima fokus grupa naišla na opšte oduševljenje i ekstazu prisutnih ispitanika!
Takođe, planira se serija tehno- žurki pod nazivom Kosovo Loud and Clear, na kojima će hostese obučene kao kosovke devojke služiti širok asortiman domaćih i stranih alkoholnih i bezalkoholnih pića i osveženja po promotivnim cenama, a izbeglice će imati besplatnu konzumaciju Fante do 23:30 posle čega će ovaj gazirani napitak imati benificiranu cenu od samo 110 dinara. U ponoć se slavine u toaletima zavrću kao znak solidarnosti prema Srbima na Kosovu koji od ’99 nemaju vodu. Cena karte će biti svega 800 dinara od čega će 12% ići za kosovsku decu a ostatak novca u humanitarnu akciju uvođenja termoizolacije u hram Svetog Save.
Neke stvari na ovom svetu su večne: Ljubav, Kosovo, misli Dobrice Ćosića, filmovi Zdravka Šotre, Avalski toranj, Kosovo ! Mi volimo Kosovo! Kosovo je novi uzbudljivi trend u gradu, i treba mu se prepustiti! Dozvolite sebi da budete luckasti! Dozvolite sebi Kosovo!


Uskoro: Uticaj Kosovske krize na upalu žlezda Leon Kojena, paralelno sa izveštajem lekara specijaliste.

1 comment:

Anonymous said...

odavno nisam procitala vecu glupost a citam puno toga verujte mi decenijama i decenijama i decenijama . Ova stranica me uvek uspe da sa svojim glupostima sokira - da li je autor 'AURORE' alkoholicar i kreira svoje gluposti u stanju pijanstva ili sta?