Tuesday, March 11, 2008

MAXI SEXY TEMPO! Prva srpska brendirana erotska priča!

Ja sam bila tvoja Neskafa - uvek sam znala kako da te dignem...
Tvoji brkovi su nadraživali kožu mog lica. Usne nam se spojiše a vreli jezici započeše svoj vlažni ples u pećini naših zajedničkih usta.

Ti si bio feng šui majstor mog tela, znao si tačno gde šta da staviš.

Tvoja masivna kugla me je oborila kao nevinu keglu usred
boulinga u Delta City-ju. Pružio si mi Maxi zadovoljstvo.

Par nestrpljivih kapi tvog Viva jogurta mi je stavilo do znanja koliko si uzbuđen, ali vekna tvog belog hleba je još uvek bila sveža, hrskava i spremna za akciju. Iako je tvoj masivni barcode čitač savršeno obavljao svoj posao, moja požudna kasa je još uvek odbijala da izda sexy fiskalni račun.
Dve velike neprobojne kese štitile su tvoje namirnice, zato što bi samo jedna sigurno pukla pod ogromnim tovarom koji si spremao da izručiš na pokretne stepenice mog libida.
Dozvolila sam ti da priđeš mom gepeku. Ubacio si svoje dobro u mene. Vožnja je počela. Kako smo se najzad približili našem odredištu, ti si povukao ručnu i ispraznio gepek. Tvoj krst se spustio, moj žbun je izgoreo.
Nakon sto smo završilii našu cezar salatu slasti, lepljivi dresing je još uvek kapao sa našeg malaksalog pribora. Ja sam se zatvorila poput konzerve, ti si se ukiselio kao krastavčić. Postali smo jedno drugom tuđi i nepotrebni poput Pekabete i C-marketa. Verovatno nisi mogao da pratiš moj Tempo. Ti si otišao pod erotski stečaj, ja sam se privatizovala, ostale su samo uspomene i prazni rafovi moje duše...

5 comments:

Darko said...

haaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
hhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaa

Anonymous said...

"Ubacio si svoje dobro u mene." - Aurorin stil ostaje neprevazidjen!

Anonymous said...

as good as it gets

Anonymous said...

galijana nije pisala ovo, kako bi mogla da zna sve te stvari onako cedna za ljubav stvorena

Anonymous said...

Jedno pitanje,zasto ne uredjujete vise ovaj sajt i stavljaye nove postove,ovo je super,stvarno sam se odusevio i zao mi je da sam kasno za ovo saznao