Sunday, March 16, 2008

SENZACIONALNO! SVAKODNEVNI POSLOVI KOJI SAGOREVAJU VIŠE KALORIJA NEGO ŠTO STE SE IKADA USUDILI DA ZAMISLITE!!!



Nije nikakva novost da se moze izgubiti neželjena telesna težina rekreacijom i dijetama. Međutim, da li ste znali da se i značajan broj kalorija gubi obavljanjem zabavnih kućnih poslova? Vaš i naš Aurora magazin je ponovo tu da vam otkrije ono što ste vi oduvek želeli da saznate:
Pranje suđa
Ovaj nedvosmisleno ženski posao kome se žene uglavnom predaju sa istinskim uživanjem I tupim bolom u grudima , pomaže da se utroši 220 kalorija na sat, mnogo više nego, recimo razgovorima sa prijateljicama gde se utroši jedva 45 kalorija, I to u slučaju da dođe do žučne rasprave (što priznaćete, kod pripadnica slabijeg pola ne predstavlja nikakav problem).
Brisanje prozora
Pranjem prozora žene sagorevaju 250 kalorija na sat a muškarci jedva 30, što ipak pokazuje na jednu duboku predodređenost nežnijeg pola ka ovoj delikatnoj kućnoj pikanteriji u moru slobodnih aktivnosti.
Razmišljanje o Kosovu
Ramišljanje o Kosovu sagoreva 120 kalorija na sat, isto koliko i pranje poda.
Sem ovako fenomenalnih rezultata u sagorevanju kalorija, razmišljanje o Kosovu podstiče plodnost kod nerotkinja I produžava amplitude plodnih dana.
Razmišljanje o kopnenoj zoni bezbednosti
Ova vrsta razmišljanja može da potroši i 1000 kalorija na sat baš zbog delikatnosti pitanja. Jedna žena je posle dve nedelje razmišljanja o kopnenoj zoni bezbednosti izgubila čak 15 kilograma, tako da je muž uopste nije prepoznao kad je došao Iz Frankfurta. Kad ju je video, prebio ju je I oterao iz kuće, misleći da je to neka druga žena a ne njegova. Ipak ova simpatična anegdota se završila dobro po junakinju naše priče. Njen muž ju je posle par meseci vratio kući gde je ona mogla ponovo da se posveti svakodnevnim aktivnostima I kućnim poslovima koji su se u međuvremenu nagomilali, tako da je imala pune ruke posla.
Pravljenje Ikebane
Pravljenje Ikebane ne troši apsolutno nijednu kaloriju. Potpuno besmislen posao sa kojim se bave neke žene, a I oni malo čudniji muškarci koji ne stavljaju pravu stvar na prava mesta.
Brendiranje Srbije
Od brendiranja Srbije može da s izgubi toliko kalorija da je to prosto neverovatno. Ova, za sada samo umna aktivnost, je jednostavno žestok sagorevač kalorija. Vi prosto ne bi mogli da verujete koliko ova plemenita veština koja se razvila u poslednjih par godina može da sagori kalorija i koliko ljudi može da učini srećnim.

No comments: