Monday, March 3, 2008

ROMANTIČNI DEJTING U DOBA KOSOVSKE KRIZE! Saveti za mlade obiliće!



Šta da obučem na prvom sastanku?


Obucite nešto dobro, ali ne pretenciozno. Naš predlog je sledeći: crna italijanska kožna jakna (simbol zaštitnika), bela svilena košulja (simbol čovečnosti i muškosti), kravata na romboide (jer romboidi svojim oblikom podsećaju na oblik južne srpske pokrajine i s tim ćete stvoriti galantnu filantropsku emociju (koja će vašoj potencijalnoj suđenici, dati do znanja da ste 'igrač ' i da ne pristajete na jednostrane raskide). Neizostavna je i mala crna kožna torbica za nošenje ispod miške, popularna pederuša, od italijanske antilop kože koja će ostaviti utisak imućnog, promišljenog i pragmatičnog muškarca koji ima svoje ja. Takođe, potreban je veliki kaiš, po mogućstvu italijanska koža, sa velikim madridskim nitnama, čiji će mediteranski dizajn zapaliti vatru u ognjištu njenog libida.

Bitno je da pantalone budu kvalitetne i da prosto progovaraju: 'Ovaj čovek koji me nosi, ovaj čovek koji me je navukao na svoje muževne noge, on, on je čovek od ukusa!'. Eto, takve trebaju da budu vaše pantalone i tačno takva treba da bude njihova poruka, njihov 'mali signal'. Vaše cipele bi bilo najbolje da budu modela pačji kljun, po mogućstvu od visoko kvalitetne italijanske kože.


Kako da se ponašam?


Budite opušteni, ali nemojte dozvoliti da vaš entuzijazam na bilo koji način ispliva i postane vaša slabost. Nemojte se smejati, odaćete utisak neozbiljnog čoveka, s obzirom da bi ste se smejali u periodu koji je jako bolan za naš napaćeni narod. Ozbiljnost i dramatična suzrdžanost u kombinaciji sa seksi pogledom ispod oka će vašoj partnerki uliti strah u kosti, i samim tim definisati dobru startnu poziciju za ljubavne seksi pregovore. Neka ovaj sastanak ne bude vaš Rambuje, nek bude više nalik na opsadu Sarajeva, iskoristite svu vašu artiljeriju kako bi osvojili dolinu njenih nadanja i ambicija.

Probijte led sa nekom laganom pošalicom vezanom za Kosovo. Slobodno ispričajte neki vic o albancima (šiptarima), i dok ga pričate uhvatite je za zglob desne ruke da oseti vašu libidalnu energetsku plazmu. Dok pričate gledajte je pravo u oči i širom raširite nozdrve. Nakon ispričanog vica nipošto nemojte da se smejete, već je isecite pogledom i čekajte njenu reakciju, to će je sasvim opustiti i ukoniće svaku tenziju...

Na ovaj način, vrlo lako ćete je osvojiti, vaša sexy akcija će isprašiti njeno srce kao artiljerijska paljba po pastelnim fasadama Vukovara.


Kako doći do sexy odnosa na prvom sastanku?


Postoji više načina ali jedan je najsigurnji. Morate da budete veoma samouvereni za ovaj pristup, koji se popularno naziva Kosovarac! Sigurno se pitate na koji način ovaj metod zvani Kosovarac može da vam pomogne da dođete do intimnog sexy odnosa već na prvom sastanku. Tajne ovog drevnog metoda koji datira još iz raške oblasti iz poznog srednjeg veka će vam sada biti otkriven na stranicama vašeg i našeg Aurora press news european ethnic magazina.

Kada završite večeru sa devojkom uhvatite je za obe ruke i poljubite je u čelo. To će njoj za trenutak biti malo čudno ali vi se ne obazirite na to, jer će joj to uliti malo zebnje i onog uvek potrebnog straha kada je prvi izlazak u pitanju. Kako se budete šetali, silovito je uhvatite za vrat i nemojte da je puštate barem 15 munuta. Ako prolazite pored neke trafike ponudite je kiselom vodom.

Pitajte je: „Hoćes Knjaz?“ Ako ona kaže: „Da“, a verovatno će to reći zato što je ožednela od vašeg pritiska na njen vrat, odgovorite joj:

„ Imam ja jednog Knjaza u gaćama“.

Tako ćete joj sa jedne strane pokazati da ste skloni domaćinskom humoru, a sa druge strane da šmeker u vama nije umro. Postoji velika mogućnost da će njoj u tom momentu biti jako neprijatno, a postoji čak i tračak mogućnosti da će želeti da vas napusti. Ne obazirite se. Ako vidite neko zgodno tamno mesto odvedite je tamo. Ako vas pita: “Zašto idemo tamo?“, vi joj odgovorite: „Onaj pod nebom zna manje nego onaj nad nebom. Čudni su putevi Gospodnji. Što si posijala to ćeš i žnjet“.

Sa ovom izjavom ćete pokazati da ste duhovan čovek, brižan muškarac a u isto vreme sexy panter koji je uvek spreman da skoči u gusto rastinje. Ako počne da plače, nemojte da je tešite, nego počnite da joj polako skidate odeću i pevajte neku romantičnu pesmu, po mogućstvu Ličku. Poželjno je da pesma bude ljubavnog sadržaja ali i ratne pesme dolaze u obzir.

Kad vidite da joj se put zabelela, odnosno da nema na sebi više odeće, vi prislonite svoje telo uz njeno, kako bi biološki seksualni proces počeo da se odigrava tu pred vašim očima.

Ovaj metod se pokazao kao jako uspešan u 85% balkanskih ljubavnih veza koje su krunisane brakom. Ipak, uvek treba imati na umu da je ljubav samo jedna i da sexy cilj uvek opravdava telesna sredstva, a jedini cilj u našem životu je ljubav. Jer, šta je važnije od slobode odlučivanja i ljubavi?

5 comments:

Anonymous said...

Zelio bih prvo da pozdravim cjeli tim Aurora press news european ethnic magazina...jer ste mi oci otvorili....veceras imam drugi po rjedu sastanak sa novom djevojkom obucicu se po vasem prijedlogu i primjenicu metodu kosovarac...nadam se da ce mi vasi savjeti pomoci i da cu omirisat prolecno cvece hvala vam i nek vas bog cuva jer bog je jedini

Anonymous said...

samo se opusti, misli na nesto lepo, na osmeh velje ilica ili topli dah patrijarha

Anonymous said...

Hteo bih da pohvalim vase kolumne,slucajno sam naisao na vas i to pri trazenju nekog romanticnog sadrzaja za devojku sa kojom se dopisujem neko vreme i internet me navede na vas :)
Vase savete cu primeniti kao krajnu alternativu
Nastavite tako

Anonymous said...

Хвала за занимљив блога

Anonymous said...

ZELEO BI SAMO RECI DA SE STIDIM
CITATI OVE GLUPOSTI I DA MI JE TESKO VEROVATI DA LJUDI KOJI ZAPRAVO NEMAJU STA RECI IPAK NALAZE LJUDE KOJI CE CITATI NJIHOVE BLJUVOTINE I CAK JOS DUBLJE TONUTI U SVOJOJ INTELEKTUALNOJ PROVALIJI