Wednesday, January 30, 2008

FRAJER MESECA! Marija Šerifović

Marija je čovek koji je zbog svog imena i zbog blago feminiziranih crta lica često bio u javnosti etiketiran kao ženski vokalni solista, mada ni najveći erotoskeptici nisu mogli da ignorišu njegov jak muški seksipil. Devojke ga obožavaju, momcima je ok! Jednostavno naš Marija!

5 comments:

Anonymous said...

care

Anonymous said...

Ahahaha, pa ovo je fenomenalno! Genijalno!!!! Jednostavno, nas Marija :))))

Anonymous said...

bravo majstori!!! znaci tu je jezgro nasih revolucionara i naprednjaka a ja se pitam odakle im ona snaga kad kidisu na zlotvore i vampire i raskrinkavaju mracne nazadnjake! ponos i dika nase sutrasnjice ne prezaju cak ni pred opasnim agentom strasnog kostunjavog a prerusenog u pevacicu. ne dajte im braco ovde pobise sve sto je dobro pa se sad ustremili na svet preko evrovizije. sada mi je laknulo kada videh kakve snage ova zemlja ima!(a moram da priznam da sam bio ubedjen da su naprednjaci oni sto smo ih maltretirali po skoli i snabdevali clerasilom i porno-lutkama da prekrate pubertetsku usamljenost odabranih)

Anonymous said...

a umalo da zaboravim da izrazim divljenje neustrasivim borcima za istinu koji su se prvi usudili da podignu glas protiv svirepih tajkuna, i kao sto nam je svima poznato mocnih zavojevaca svih svetskih sukoba, neprijatelja svega sto je civilizovano, sto je fansy, trendy i kinky, sa kojima cak ni kolevka evropske kulture nemacka, uprkos svom ambicioznom programu 40-tih godina proslog veka nije izala na kraj. naravno svi znaju da se radi o gospodarima ratova tom mocnom narodu ciganskom. ali vi se ne plasite odmazde najjace svetske mafije jer ste spremni da date i nas zivot za bolje sutra! svaka cast!!!

Anonymous said...

bas me zanima kako izgledaju clanovi zirija koji je dodelio ovo plemenito priznanje. aj objavite i njihove fotke da ih malo prokomentarisemo! a kad ste vec pri tome daj malo i vase partnere(mada bi to izazvalo negodovanje drustva za zastitu zivotinja)