Monday, April 7, 2008

SPLETKE! INTRIGE! Saznajte neočekivanu istinu koja se krije iza najšokantnijih spletki i intriga srpske svakodnevnice !!!

Dragi naši čitaoci, stanje u društvu uopšte nije na zavidnom nivou. Zato je Vaš i naš Aurora magazin odlučio da se u sledećem periodu posveti više informativnom sektoru naše redakcije, i baš zato, a možda i ne zbog toga, iznosimo nove istine pred vaše oči. Pazite da se ne ugušite od magične prašine istine.

Uskoro:

Treći bubreg
- tajna Kosova - Sve o novoj knjizi Marka Lopušine! Kako su vadili organe? Ko ih je vadio i kojom tehnikom? Da li se na tri kupljena organa dobijao još jedan dečiji organ gratis!? Da li su organi od osoba sa specijalnim potrebama bili na diskauntu? Da li je ovakva trgovina organima nemoralna i za slučaj da ste jedan od onih koji ima takvo mišljenje, zašto ste u manjini?



Treći zaleđeni metak, deveta kapija, šesto čulo, petak trinaesti
- Đinđićeva smrt; priča iz trećeg ugla, osmo pravilo četvrtog principa!

Koštunica - gospodar zveri! Da li je istina da premijer srpske vlade ima umeće nemuštog jezika, da ima moć da komunicira sa pripadnicima životinjskog carstva? Ako to nije istina, kako objašnjavate sve što nam se deševa? Zar je moguće da je sve baš onako kako vam se čini?



Ivana Žigon - seksi kosovska zavodnica
, seksi cicamaca kosovskog mita, libidalna vulvica zapaljive seksi posteljice. Koliko njene suze umeju da orose maštu muškaraca? Koliko su Ivanine molitve pomogle da "neke stvari" dođu na pravo mesto ili barem u prave ruke! Da li je istina da Ivana diže i još nešto više sem morala? Seksi džigibau cicamacos!

2 comments:

Anonymous said...

KRASNO =]

Anonymous said...

Fuck off, nisam video gori naslov sa gorim lazima. Ivana Zigon je jedna od najboljih ljudi u ovoj zemlji, jedna uzorna dama. Onaj ko je pisao ovaj tekst je retardirana zivtinja, ne covek. Nisam kavgazija ali ovog bih zesce isprebijao.

Boris